fer.stutterheim.nl

Link naar het hoofddomein: stutterheim.nl

© 2023 Ferdi Stutterheim


Contact met de Webmaster

Contactformulier

Wij publiceren e-mailadressen niet langer op de website. Gebruik a.u.b. dit formulier voor contact met de webmaster van fer.stutterheim.nl. De tekst en gegevens die u hier onder invult en die aan ons worden verzonden, blijven enige tijd opgeslagen op de mail server(s) die wij gebruiken en op diverse apparaten die wij gebruiken voor mail verkeer.

Het script controleert of de verplichte velden zijn ingevuld en of e-mailadres en naam van de opgegeven website voldoen aan de vereiste vorm. Het invullen van een website is niet verplicht, maar alleen een volledige naam, inclusief http(s)://, wordt doorgezonden. Het script signaleert eventuele fouten. Als alles in orde is volgt na het klikken op de verzendknop een bevestiging. Een afschrift van het bericht wordt ook verstuurd naar het e-mailadres dat hier onder wordt ingevuld.

Databescherming

Data worden niet actief verzameld. Alleen als u zelf contact met ons opneemt via deze website ontvangen wij gegevens. Deze worden alleen gebruikt voor contact met de afzender. Ze worden binnen 2 jaar na het laatste contact gewist.

De namen van verplichte velden zijn vet gedrukt.Niet vereist, maar alleen een volledige URL (http://.......) zal worden verzonden.